PRIJELOM ZGLOBA

LEONARDA BOBAN OPERIRANA Bivši kapetan Vatrenih svađao se sa suprugom prije nego ju je pregazio?

 Dragan Matic / CROPIX

Romantična večera i proslava 20.godišnjice braka po Leonardu Boban završila je tragično prijelomom zgloba koji joj je, navodno, priuštio upravo njezin suprug Zvonimir Boban. Blijed k'o krpa, bivši nogometaš je suprugu u utorak oko podneva sa teškom ozljedom noge dovezao u Kliniku za traumatologiju gdje je, nakon pregleda, promptno podvrgnuta operativnom zahvatu.

Za stručni liječnički tim operacija Leonardinog zgloba je bila rutinski zahvat, a zbog intervencije će poznata dizajnerica još narednih nekoliko dana provesti u bolnici na promatranju. I dok skladan bračni par nije raspoložen za davanje izjava, njihovi bližnji kažu kako je činjenica da je Zvonimir prešao autom preko noge, zapravo bio nesretan slučaj. Da je ta nezgoda splet nesretnih okolnosti i trenutka nepažnje prilikom navodne žurbe, potvrđuje i podatak da sporni događaj nije prijavljen policiji ni u kakvom obliku. Inače, prema izjavama svjedoka, na bolničkoj postelji bivši kapetan Vatrenih nije prestajao tješiti partnericu kojeg ona, kako je često znala ponavljati za medije, pravi autoritet i njezin istinski zaštitnik.

Zlobnici, pak, špekuliraju kako sam prelazak kotačem preko stopala nije nesretni slučaj obzirom da su se supružnici, pojašnjavaju, prije toga svađali. Što se točno dogodilo, znaju zapravo samo oni - Leonarda i Zvonimir, sretni roditelji petero djece između kojih su zaiskrile iskre 1989. godine kad su se upoznali u butiku u srcu metropole na njezinom radnom mjestu.

-Obiteljsko nasilje? Ma dajte, svašta se priča u društvu. Leonarda i Zvone znaju voditi zakulisne razgovore. Ali bože moj, svaki bračni par ih ima. I nije lako biti javna osoba i voditi u isto vrijeme, kao brižni roditelji, brigu o familiji - pričaju nam poznanici Bobanovih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 14:35