PREDSJEDNIČKA KAMPANJA

KUJUNDŽIĆ 'S Titom treba u talionicu, on je bio zločinac!'

Split, 071114.Milan Kujundzic,predsjednik stranke Hrvatska zora i predsjednicki kandidat odrzao je press konferenciju u Domu HV-e u Splitu.Foto: Tom Dubravec / CROPIX
 Tom Dubravec / CROPIX / Tom Dubravec / CROPIX

U emisiji Pressing televizije N1 u srijedu je, nakon Ive Josipovića, gostovao predsjednički kandidat 'Hrvatske Zore' Milan Kujundžić.

Iako je prvo pitanje za Kujundžića bilo vezano uz angažman Hrvatske u sukobima u Iraku, Kujundžić se odmah obrušio na aktualnog predsjednika Josipovića.

- Hrvati su zadnji doznali i da imaju izbore, a Hrvati neka doznaju da sam molio Josipovića, koji je jučer s Kolindom ukinuo demokraciju kada se nije pojavio na sučeljavanju, da večeras da svom narodu šansu da vidi tko je tko, i da se vrati u studio, ali nije htio - komentirao je Kujundžić.

Kujundžić je optužio Josipovića da je 'ukrao' njegov program, jer on ima 'Novu Hrvatsku', a Josipović 'Drugu Republiku'. Onda se obrušio i na Kolindu Grabar Kitarović:

- Ne razumijem što pokušava Kolinda, mislim da nema nikakav program i mislim da će joj trebati puno vremena da zbroji što muči hrvatski narod i kako riješiti njegove probleme, kazao je Kujundžić.

Na pitanje bi li prigodom posjeta Beogradu otišao posjetiti Kuću cvijeća i Titov grob Kujundžić je odgovorio da ne bi, a onda je ustvrdio da će bista Josipa Broza Tita iz ureda predsjednika, ako on postane šef države, završiti 'možda u nekoj talionici'.

- Danas ne treba bacati metale. Tito je bio zločinac! - zaključio je predsjedniki kandidat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:40