'FAJT' U HDZ-u

'Kujundžić laže, Kosor nije nikoga protjerala iz stranačkih prostorija'

Glavni tajnik HDZ-a smatra da Kujundžić u ovom slučaju izvrgava ruglu i odluku jednog od najviših stranačkih tijela HDZ-a - Nacionalnog vijeća
 Tomislav Kristo, Bruno Konjević/CROPIX

ZAGREB - Uoči stranačkog Sabora, u HDZ-u ne prestaje rat priopćenjima . Tajništvo HDZ-a, koje vodi glavni tajnik Branko Bačić sklon aktualnoj predsjednici Jadranki Kosor, oštro se u nedjelju obrušilo na izjave jednog od njezinih protukandidata dr. Milana Kujundžića da je Kosor svoje rivale protjerala iz prostorija HDZ-a.

- Laž je da je bilo kome od zasad potencijalnih kandidata za predsjednika bilo što zabranjeno, manipulacija je i eklatantna laž da je predsjednica HDZ-a bilo koga protjerala iz stranačkih prostorija kao što je u Dnevniku izjavio dr. Kujundžić - poručuje Tajništvo stranke.

Stoga Kujundžića optužuju da “manipulira medijskim prostorom koji i dobiva stalnim iznošenjem neistina”.

- A u ovom slučaju potpuno izvrgavajući ruglu i odluku jednog od najviših stranačkih tijela HDZ-a - Nacionalnog vijeća - ističe se u priopćenju.

Tajništvo naime, podsjeća kako je Odluku o korištenju stranačkih prostorija i početku kampanje za kandidate za vodeće mjesta u HDZ-u donijelo Nacionalno vijeće 1. veljače 2012.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 20:29