SPREMNI ZA IZBORE

Kosor se požalila na tretman medija te poručila: HDZ je pokazao da je najjači kada je najteže!

Kosor je istaknula da je 'HDZ jedina stvanka koja je imala snage i odlučnosti otvoriti vrata za borbu protiv korupcije' te da to očekuje i od drugih stranaka
Zagreb, 271011.Trg Hrvatskih Velikana, sjediste HDZ-a.Press konferencija HDZ-a u vezi Uskokove prijave. Na slici: premijerka Jadranka Kosor.Foto: Goran Mehkek / CROPIX *** Local Caption ***
 Goran Mehkek / CROPIX

DAVOR - Premijerka Jadranka Kosor danas nije željela otkriti u kojoj će izbornoj jedinici biti prva na listi, već je istaknula kako će javnost o tome izvijestiti kada za to dođe vrijeme.

- Svakako ću biti na jednoj listi. Ja sam odlučila, ali ćemo o tome reći sve u HDZ-u kad dođe vrijeme - izjavila je premijerka koja je u Davoru otvorila radove na vodocrpilištu koje će opskrbljivati pitkom vodom zapadni dio Brodsko-posavske županije. Projekt je vrijedan 110 milijuna kuna, a treba bi biti završen 2012.

Kosor, koja je inače nositeljica svih izbornih lista HDZ-a, naglasila je kako HDZ u izbore kreće odlučno s puno entuzijazma i snage. Premijerka je posebno istaknula kako će 4. prosinca za HDZ-a biti dan kada ćemo moći reći da smo postigli odličan rezultat, a svima je poručila da je HDZ unatoč svim poteškoćama pokazao da je najjači kada je najteže.

- Mi smo bili na čelu države u svim važnim trenucima. Bili smo na čelu kada su se ostvarili svi povijesno najveći projekti: osamostaljenje Hrvatske, borba za Hrvatsku, oslobađanje Hrvatske, ulazak Hrvatske u sve međunarodne institucije i NATO - rekla je Kosor te još jednom posjetila da je upravo HDZ-ova vlada završila pregovore za ulazak u EU i počela borbu s korupcijom.

Istraživanja anketa koji predviđaju poražavajuće rezultate za HDZ Kosor nije željela komentirati.

- Vidjet ćemo kakva su istraživanja i što su ta istraživanja. Mi u ovom trenutku nemamo jednak tretman medija. Nitko ne pita zašto stoje mnoge istrage vezana za koruptivna djela i druge stranke. Ali to je pitanje koje ćemo mi i dalje postavljati i dalje davati bezrezervnu potporu i Državnom odvjetništvu i USKOK-u, za razliku od nekih drugih koji im prijete - rekla je Kosor.

Još jednom istaknula da je 'HDZ jedina stvanka koja je imala snage i odlučnosti otvoriti vrata za borbu protiv korupcije' te da to očekuje i od drugih stranaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:35