PALO JOJ NA PAMET

Kosor s riječkim HDZ-ovcima: Raspuštanje ogranaka stranke bio je moj prijedlog. Zašto? Ne moram baš sve reći!

'Želim još jači, još snažniji, još borbeniji i još bolji u borbi za završetak razgovora, u borbi protiv korupcije i kriminala'
 Tea Cimas / Cropix

RIJEKA - Nastojeći da ojačamo sve naše ogranke, na Nacionalnom vijeću donijeli smo jednoglasnu odluku o raspuštanju dvije županijske organizacije.

Prva i najvažnija odluka bila je da još jači, još hrabriji i još odlučniji idemo na izbore, ali i u borbu protiv korupcije i protiv kriminala kako bismo ukazivali na sve ono loše na što treba ukazivati u svim strankama. To smo, za razliku od nekih drugih stranaka, napravili javno, a naravno da sve razloge ne moramo podastirati - izjavila je premijerka Kosor, koja se u Rijeci sastala s primorsko-goranskim ogrankom HDZ-a, još uvijek poljuljanih redova nakon odluke o raspuštanju i postavljanju povjerenika Josipa Borića koji je Kosor i bio domaćin u stranačkim prostorijama na Jadranskom trgu.

Iza zatvorenih vrata sastanak je trajao punih sat vremena uglavnom utrošenih na poruke o potrebi snažnijeg mobiliziranja članstva i jačoj aktivnosti lokalnog vodstva u isticanju doprinosa vlade u regionalnim projektima.

Premda su novinari tražili odgovor zbog čega je smijenjen Gari Capelli, koji nije bio na sastanku, Kosor je izbjegla odgovor.

- Vrlo jasno sam odgovorila: još jači, još snažniji, još borbeniji i još bolji u borbi za završetak razgovora, u borbi protiv korupcije i kriminala - rekla je Kosor.

Nju su ispred Središnjice HDZ-a dočekali mladi forumaši SDP-a koji su tražili da do kraja mjeseca napokon otvori cestu D 404 koja godinama stoji „kao mrtvi kapital“ a od strateškog je značaja za riječku luku. Kosor im je poručila - Hoću,napravit ću to!

Prije posjeta riječkom ogranku HDZ-a, Jadranka Kosor prisustvovala je svečanom otvorenju objekta studentske prehrane na sveučilišnom kampusu Trsat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 06:43