LOPOVLUK U HDZ-u

Kosor otkrila suradnicima: Sanaderove krtice ukrale su zapisnike! Uništili su skoro sve...

Anonimni članovi Predsjedništva stranke su primjetili kako bi zapisnici mogli biti dokaz da Ivo Sanader nije sve radio na svoju ruku...
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Iz stranačkog arhiva nestala je određena dokumentacija. Riječ je o zapisnicima sa sjednica Predsjedništava stranke iz vremena Ive Sanadera - izvjestila je prošloga tjedna predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor članove Predsjedništva, što nam je potvrdilo nekoliko izvora.

Jednominutni tajac

Od svih prisutnih zatraženo je da se ova informacija ne iznosi u javnost kako se ne bi dodatno otežavala pozicija stranke pred izbore, a u jeku istrage Državnog odvjetništva.

- Ne bih o tome govorio, to nije tema za javnu raspravu. Otkako je stranka pod istragom, takve bi stvari bilo suludo komentirati u javnosti - kazao nam je jedan član Predsjendištva HDZ-a.

Za "sramotni čin krađe stranačke imovine", Jadranka Kosor optužila je “ Sanaderove krtice” Išla je i korak dalje pa je istu skupinu, koju nije imenovala, optužila da su zapisnike i uništili! Kad je Kosor to izgovorila, nastao je jednominutni tajac. Vidjelo se da dio članova nema pojma o čemu Kosor govori.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:25