ŠAMARANJE ZBOG BRIJUNA

Kosor: Milanović će od koalicije tražiti i pionirsku zakletvu! Cuccurin: Je li Kosor samo nepogoda ili ratna opasnost?

 Duje Klarić/Cropix

- Kako je krenulo, možemo očekivati od Milanovića da zatraži od svojih "kukuriku" partnera polaganje zakletvi kao one pionirske - da će biti dobri i vjerni drugovi. Ta su vremena prošla, ironično je premijerka Jadranka Kosor komentirala aktualni sukob Milanović - Jakovčić oko potpisa na projekt Brijuni rivijera . Kosor je dodala kako je mandat njene vlade do slijedeće godine i sve do tada, pa čak i kad službeno krene kampanja, radit će punom parom.

Cijelu situaciju je komentirao i predsjednik Ladonje Olinio Cuccurin , koji smatra kako je najavljeno IDS-ovo potpisivanje ugovora, a suprotno željama koalicijskih partnera, pokazalo s kim ta stranka zapravo surađuje. Cuccurin nije zadovoljan koncesijom Brijuni rivijere na 66 godina, pogotovo stoga što će grad Pula ostati bez sredstava za dugo vrijeme.

Predsjednika Ladonje je također interesiralo je li premijerka elementarna nepogoda ili ratna opasnost. Kako je objasnio, jedino ta dva razloga mogu dovesti do sazivanja izvanredne sjednice Županijske skupštine, a ne posjet premijerke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:38