EKSKLUZIVNO: KONAČAN OBRAČUN DVIJU OBITELJI

Končar: Oduzmite im svu imovinu! Bez poklonjene vile ostaje i Tony Cetinski?

U pritvoru su sve odreda moćni, bogati ugledni istarski poduzetnici, odvjetnici... No, Končar tvrdi da je mozak cijele operacije Vinka Cetinski. Njegovi odvjetnici traže prodaju desetak nekretnina obitelji Cetinski
 Goran Šebelić/CROPIX

RIJEKA - Svatko ima pravo braniti se pa makar glupo i na vlastitu štetu, a ja samo mogu ponoviti da sam legalista i strpljivo ću čekati konačni stav hrvatskog pravosuđa o mojim optužbama protiv osoba koje su me pokrale za desetke milijuna eura - kaže biznismen Danko Končar no i dalje odbija javno komentirati slučaj koji je već dobio epitet najveće istarske korupcijske afere.

U pritvoru su sve odreda moćni, bogati ugledni istarski poduzetnici, odvjetnici, no Končar smatra da je njegova donedavna najbliža suradnica Vinka Cetinski, ipak bila mozak cijele operacije u kojoj je njegovoj tvrtki Kermas ulaganja nanijeta velika financijska šteta.

- U kaznenoj prijavi podnijeli smo niz dokaza koji potvrđuju navode iz prijave, no sada je cijeli slučaj u rukama državnog odvjetništva koje je, pretpostavljam, u okviru istrage prikupilo i dodatne dokaze.

Žao mi što se cijela ova priča sada tako žestoko medijski eksploatira jer smo sve odavno i u tišni mogli riješiti.Isto tako mi je iskreno žao što bilo tko provodi dane i noći u zatvoru no na to ja više nemam utjecaja, a osobno sam miran jer sam nudio više opcija da se ovakav rasplet izbjegne - naglašava Končar.

Ne želi polemizirati s navodima Mirka Cetinskog kojemu je ističe očito cilj samo promijeniti percepciju javnosti u kojoj se njega želi prikazati negativcem.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:08