OČEKIVAO JE VIŠE

Kerum: Svaku bitku koju sam vodio želio sam dobiti, ali treba i muški i časno otrpjeti poraz

Mi smo s njima koalirali, mi smo sigurno pobjednici u 9. i 10. izbornoj jedinici. Nije mi svejedno, ja sam navijao i navijam za HDZ da oni pobijede. Ali po anketama oni nisu ni blizu pobjedi, rekao je Kerum
Split, 021211.Danas je na splitskom kotaru Mejasi polozen kamen temeljac za najveci trgovacki centar u Dalmaciji, Mill of Split, investitora Tulipan grupe. Kamen temeljac polozio je gradonacelnik Splita Zeljko Kerum zajedno sa clanom uprave Tulipan grupe, Jurgenom Steineckom i njegovim suradnicima.Na fotografiji gradonacelnik Splita Zeljko kerum daje izjavu za novinare.Foto: Mario Todoric / CROPIX
 Mario Todorić / CROPIX

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je da nije zadovoljan prvim rezultatima izbornih anketa.

Kerum, koalicijski partner HDZ-a u 9. i 10. izbornoj jedinici, rekao je da nije uzbuđen zbog ulaska u Sabor nego zbog loših rezultata HDZ-a.

Veliki specijal Jutarnjeg IZBORNI STOŽER 2011 >> sve o izborima pratite OVDJE

"Mi smo s njima koalirali, mi smo sigurno pobjednici u 9. i 10. izbornoj jedinici. Nije mi svejedno, ja sam navijao i navijam za HDZ da oni pobijede. Ali po anketama oni nisu ni blizu pobjedi", rekao je Kerum.

"Čude me ankete, očekivao sam više, ali mislim da ovakav rezultat neće biti u konačnici, vidjet ćemo prve neslužbene rezultate, ima desetak posto razlika u anketama i stvarnom stanju. Ipak, ovo je utakmica kao i svaka druga, malo žešća i bolja, a pobjedniku treba pošteno čestitati i poštivati volju građana. Svaku bitku koju sam vodio želio sam dobiti, ali treba i muški i časno otrpjeti poraz", zaključio je splitski gradonačelnik.

Također, Kerum je odbacio glasine da će poduprijeti Zorana Milanovića ako njegova stranka pobijedi.

"To nije moguće, ja poštujem riječ, to je za mene zakon, mi smo koalirali s HDZ-om i ponašat ćemo se u okviru toga sporazuma", izjavio je Milanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:35