KAVA S MATOM GRANIĆEM

KARAMARKO OTKRIO 'Orešković je proučio naš program i jako je zadovoljan,pošteno je da sam bira ljude. Kanadski model zdravstva? Nije opcija'

'Reforma javne uprave mora biti postupna, inače će biti prevelik pritisak na proračun'
 Damjan Tadic / CROPIX

ZAGREB - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poručio je u četvrtak putem Facebooka kako se reforma javne uprave mora dogoditi, ali postupno, te ocijenio kako bi nagli potezi na tom području stvorili novi pritisak na proračun.

"Reforma javne uprave mora biti postupna. To znači da smanjenje broja zaposlenih u državnoj upravi mora biti proporcionalno rastu gospodarstva i sposobnosti realnog sektora za otvaranje novih radnih mjesta. Nama se ne smije dogoditi da zbog naglih poteza na tom području stvorimo novi socijalni pritisak na proračun. Da bi reforme bile provedene, rješenja moraju biti sveobuhvatna. To znači da nećemo jedan problem rješavati tako da otvaramo drugi", napisao je Karamarko.





[REFORMA JAVNE UPRAVE SE MORA DOGODITI, ALI POSTUPNO] Reforma javne uprave mora biti postupna. To znači da smanjenje...

Posted by Tomislav Karamarko on Thursday, 31 December 2015




U odvojenom objavi ponovio je kako će mandatar Tihomir Orešković imati zadnju riječ.

"Budući premijer gospodin Orešković je proučio program kojeg smo zadnje tri godine radili u suradnji s IFO institutom i zadovoljan je njime. Taj program će biti okosnica za uspješno provođenje reformi. Najvažniji ljudi koji će sudjelovati u provođenju tog programa, dakle oni s područja gospodarstva, poduzetništva i financija, bit će izbor gospodina Oreškovića. Pošteno je da to tako bude u reformskoj Vladi, a tako smo i obećali građanima", kaže predsjednik HDZ-a.





[U IZBORU NAJVAŽNIJIH KADROVA GOSPODIN OREŠKOVIĆ ĆE IMATI ZADNJU RIJEČ] Budući premijer gospodin Orešković je proučio...

Posted by Tomislav Karamarko on Thursday, 31 December 2015




Karamarko je i sinoć bio aktivan na Facebooku. Napisao je kako HDZ nema nikakav program kopiranja kanadskog modela zdravstva.

"HDZ nema nikakav program kopiranja kanadskog modela zdravstva. Ne može se budućnost hrvatskog zdravstva ocjenjivati na temelju medijskih nagađanja, jer ozbiljni pregovori o toj temi još nisu ni započeli. Mi idućeg tjedna, konkretno, u ponedjeljak, započinjemo službene razgovore s Mostom o našem reformskom programu koji će svakako uvažavati i socijalnu sliku našeg društva", napisao je Karamarko.





[IDUĆEG TJEDNA ZAPOČINJEMO SLUŽBENE RAZGOVORE S MOSTOM] HDZ - Hrvatska demokratska zajednica nema nikakav program...

Posted by Tomislav Karamarko on Wednesday, 30 December 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:46