ŠEF HDZ-a

KARAMARKO NAJAVIO PROVEDBU VELIKIH PROJEKATA 'Naša četiri velika grada moraju biti centri koji će oko sebe širiti gospodarsku moć'

Zagreb, 221012.Sjediste Hrvatske demokratske zajednice, Trg zrtava fasizma 4.Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarkona konferenciji za medije povodom afere " Prisluskivanje".Na fotografiji: General Damir Krsticevic i Tomislav Karamarko.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / Cropix

U statusu na Facebooku koji je naslovio 'Veliki projekti za ravnomjerni razvitak', predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u nedjelju je objavio kako ima planove koji mogu potaknuti otvaranje velikog broja radnih mjesta.i biti zamašnjak gospodarskog oporavka.

'Počet ćemo ih provoditi tako da nam osiguraju i ravnomjerniji razvitak Hrvatske. Naša četiri velika grada, Zagreb, Split, Osijek i Rijeka, trebaju biti centri koji će svoju gospodarsku moć širiti oko sebe. Zbog toga naši projekti imaju i veliko političko značenje', objavio je Karamarko.

'Mladim ljudima moramo u Hrvatskoj osigurati poslove, a iseljeništvu otvoriti mogućnosti povratka i kvalitetnog ulaganja. Hrvatsku moramo gospodarski oživiti i dovesti je u red socijalno uzornih država', ustvrdio je šef HDZ-a na Facebooku.





[VELIKI PROJEKTI ZA RAVNOMJERNI RAZVITAK] Imamo planove koji mogu potaknuti otvaranje velikog broja radnih mjesta i koji...

Posted by Tomislav Karamarko on Sunday, January 3, 2016




On je u subotu, također na Facebooku, najavio kako će kolegama iz Mosta u ponedjeljak predložiti plan reorganizacije javne uprave, naglasivši da je došao "kraj zbrinjavanju partijskih podobnika".

"U ponedjeljak ćemo kolegama iz Mosta predložiti plan reorganizacije javne uprave. Temelj našeg prijedloga drastično je smanjenje broja agencija, državnih ureda, zavoda i javnih ustanova. Racionalizirat ćemo tamo gdje su se do sad događala dupliranja radi zbrinjavanja partijskih podobnika", naveo je.

Istaknuo je da će "objedinjavanjem sličnih poslova sustav učiniti efikasnijim. Ukinut ćemo dupliranje subjekata i fantomsko rukovođenje", objavio je predsjednik HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:40