FORMIRANJE VLASTI

KARAMARKO NA FACEBOOKU 'Od sutra razgovaramo o konkretnim imenima, Orešković ima pravo veta'

Zagreb, 221012.Sjediste Hrvatske demokratske zajednice, Trg zrtava fasizma 4.Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarkona konferenciji za medije povodom afere " Prisluskivanje".Na fotografiji: General Damir Krsticevic i Tomislav Karamarko.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / Cropix

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na Facebooku je u nedjelju objavio status pod naslovom 'Gospodin Orešković ima pravo veta'.

'Svjestan sam velikog interesa javnosti, a posebno medija da saznaju imena budućih ministara. Od sutra ćemo razgovarati o tome u kojim ministarstvima će odgovornost preuzeti ministri koje će predložiti Most, a u kojima oni Domoljubne koalicije', napisao je Karamarko.

'Istodobno ćemo mandataru predlagati i konkretne osobe za pojedine resore. Korektno je dati mu vremena da porazgovara s kandidatima i da samostalno odluči, bez ikakvog pritiska. Stanje u državi je takvo da imenovanje najkvalitetnijih ljudi nema alternativu', zaključio je Karamarko.

Inače, u HDZ-u su u nedjelju održane unutarstranačke konzultacije, a u ponedjeljak bi uoči nastavka pregovora s Mostom trebala biti održana sjednica stranačkog Predsjedništva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:06