BITKA ZA VLAST

KARAMARKO I PETROV CIJELU VEČER PREGOVARALI Šef HDZ-a na Facebooku: 'Gotovo je, osjećam se predivno'

 CROPIX, Facebook

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i čelnik Mosta Božo Petrov u središnjici Mosta u Zagrebu u utorak navečer već su započeli pregovore. Zadržali su se nekoliko sati, a novinarima su nakon toga kratko prokomentirali o čemu su razgovarali.

Prvo pitanje novinara bilo jesu li dogovorili mandatara na što je Petrov odgovorio: "Mi trenutno razgovaramo o onome o čemu smo rekli da ćemo razgovarati, dakle ne gubimo vrijeme. Razgovarali smo o prijedlozima mandatara s naše i njihove strane i to je to."

Na pitanje jesu li išta bliži imenu mandatara, Karamarko je odgovorio da za početak planiraju sutrašnji dan: "Razgovaramo o zanimljivim kandidatima. Sutra ćete na znati sve."

Na pitanje jesu li bliži nestranačkom mandataru ili nekome iz HDZ-a ili Mosta, Karamarko je odvratio da nije korektno da o tome pričaju sada dok još nisu odabrali. "U svakom slučaju biti će to jaka figura", dodao je predsjednik HDZ-a.

Karamarko na Facebooku: 'Osjećam se predivno'

Ranije tijekom večeri riječima 'GOTOVO JE' Tomislav Karamarko započeo je objavu na svojem Facebooku u kojoj je u utorak navečer ponovio da Domoljubna koalicija i Most raspolažu saborskom većinom te da su predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović predočili 78 potpisa.

'Tu saborsku većinu čine, dakle, 63 naša potpisa i 15 Mosta', objašnjava Karamarko.

Osim toga, Tomislav Karamarko dao je naslutiti da Domoljubna koalicija i Most ne planiraju stati na samo 78 potpisa potpore. 'To je za sada, međutim imamo najave nekih drugih ljudi koji će ustupiti svoje potpise u zajedničku grupu', stoji u objavi, a ona je 'zakačena' na vrhu njegove stranice.

Karamarko je objavu zaključio emotikonom i deklaracijom da se osjeća 'predivno'.

Uz tekstualni dio objave, Tomislav Karamarko je uključio i fotografiju slavlja simpatizera Domoljubne koalicije ispod koje piše: 'Hvala vam od srca! Krećemo u stvaranje nove Hrvatske!'





[GOTOVO JE] Predsjednici smo dokazali da raspolažemo saborskom većinom, predočili smo 78 potpisa. Tu saborsku većinu č...

Posted by Tomislav Karamarko on Tuesday, December 22, 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:02