DEMOKRATIČNA NAČELA

Karamarko brani Hebranga: Svatko ima pravo na svoje autentično viđenje pojedine situacije

Dodao je i kako ne zna ništa o nalazima obdukcije Brodarčeva tijela, te je ustvrdio kako je policija Đuru Brodarca privela po nalogu državnog odvjetnika
 Goran Mehkek/Cropix

ZAGREB - Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko potvrdio je da je uhićena dosadašnja šefica računovodstva Branka Pavošević.

- Mogu samo potvrditi da je to istina, ali ne mogu komentirati jer smo već naučili da uskočke predmete ne komentiramo - kratko je Karamarko kazao novinarima pred Vladom.

Na pitanja o raskolu u HDZ-u oko slučaja Đure Brodarca, Karamarko nije htio odgovarati, pa tako nije htio komentirati ni riječi koje je Andrija Hebrang zapisao u knjizi žalosti .

- Nisam član HDZ-a i ne znam što se događa, ali mislim da je u skladu s demokratskim načelima da svatko ima pravo na svoje autentično viđenje pojedine situacije, tako da bih ja to na taj način promatrao - objasnio je Karamarko.

Dodao je i kako ne zna ništa o nalazima obdukcije Brodarčeva tijela, te je ustvrdio kako je policija Đuru Brodarca privela po nalogu državnog odvjetnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 02:26