PALJBA PO HDZ-U

Kajin jurio 102 km na sat, prijeti mu oduzimanje vozačke: To je laž i dokaz kako me policija prati!

IDS-ovac tvrdi kako nije vozio brže od 70 km/h te kako će sve to utvrditi kod suca za prekršaje
 Srecko Niketic / CROPIX

ZAGREB - Damira Kajina (IDS) je na početku predizborne kampanje na cesti Barban - Hrboki zaustavila prometna policija i prijeti mu kazna od 3000 kuna i zabrana upravljanja vozilom na određeno vrijeme jer je prekoračio dozvoljenu brzinu, piše Ipress.

Kajin je za Ipress rekao kako su ga policajci zaustavili 17. studenog u 12.06 sati te kako je dobio rješenje u kojem piše da je na mjestu gdje je dozvoljena brzina 50 km/h vozio 102 km/h. Kajin tvrdi kako nije vozio brže od 70 km/h te kako će sve to utvrditi kod suca za prekršaje gdje će svjedočiti i policajci iz prometne patrole, koji, rekao je Kajin, sudeći po govoru nisu Istrijani.

– Već prvog dana kampanje snimili su me na 10-ak metara od prometnog znaka, što ne smiju učiniti. Nadalje, riječ je najboljoj cesti u Istri, gdje hvataju i skidaju vozače kao glinene golubove, uključujući i jadne penzionere, kojima kazna iznosi cijelu penziju, kaže Kajin, dodajući da cesta nema ni uporabnu dozvolu. Naglašava da je tom prigodom koncentracija alkohola kod njega, iz dva mjerenja, bila 0,00 promila, a dodaje još i da je bio vezan te da je imao uključena svjetla.

Kajin kaže i kako je njegov slučaj dokaz da HDZ instrumentalizira policiju isključivo protiv oporbe te kako njega i njegovu ženu učestalo prate.

Više pročitajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 22:01