PRIPREME ZA KAMPANJU

KADROVI ZA PANTOVČAK Kolindi program razvoja turizma piše bivša misica s doktoratom

Daniela Mihalić Gračan nije dio stožera kandidatkinje HDZ-a, ali usko surađuju
 CROPIX

Bivša kraljica ljepote Daniela Mihalić Gračan, kako tvrde naši izvori iz Rijeke, vjerojatno će biti jedna od suradnica na izradi programa predsjedničke kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar Kitarović.

Bivša manekenka, a danas prodekanica na Fakultetu za turistički i hotelski menadžment u Opatiji, neće biti dio HDZ-ovog stožera koji, kako tvrde u stranci, još nije oformljen, ali će, navodno, biti dio tima Grabar Kitarović koji će joj po segmentima pripremiti program za kampanju.

Strategija

- U aktivnu kampanju kreće se sredinom rujna i ništa neće biti prepušteno slučaju. Do tada će biti oformljen i stožer, a Kolinda će paralelno sa svojim suradnicima pripremiti detaljan progam koji će nuditi konkretne prijedloge i rješenja za goruće probleme - otkriva izvor blizak HDZ-ovoj kandidatkinji. Dr.sc. Mihalić Gračan tako bi trebala, doznajemo, izraditi strategiju razvoja turizma.

Karijera u znanost

Svojedobno je bila poznata i po vezi s tenisačem Goranom Ivaniševićem i tituli Kraljice svijeta. Nakon udaje za nogometnog trenera Nenada Gračana, Daniela Mihalić posvetila obitelji i znanstvenoj karijeri. Doktorirala je 2004. s temom “Strategije i planiranje u razvoju turizma i turističke ponude Istre”. Objavila i veći broj znanstvenih radova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:11