KAMPANJA PO SLAVONIJI

Josipović: Neću pljuvati po Bandiću iako je njegova kampanja kaljuža

Mene osobno valjda još jedino nije proglasio ubojicom, naveo je Josipović ponavljajući kako je umjesto očekivanog sučeljavanja programa Bandić nastavak kampanje pretvorio u kaljužu
 Damir Glibušić/CROPIX

VINKOVCI, VUKOVAR - Očekivao sam pobjedu u prvom, a očekujem je i u drugom krugu predsjedničkih izbora - rekao je Ivo Josipović, predsjednički kandidat SDP-a, u izjavi novinarima prije skupa u Vinkovcima u srijedu navečer.

Josipović je rekao da pred okupljenim Vinkovčanima „neće pljuvati po svom protukandidatu Milanu Bandiću“ iako se Bandićeva kampanja, kako je dodao, pretvorila u kaljužu.

- Mene osobno valjda još jedino nije proglasio ubojicom - naveo je Josipović ponavljajući kako je umjesto očekivanog sučeljavanja programa Bandić nastavak kampanje pretvorio u kaljužu. Obratio se Vinkovčanima želeći im govoriti, naglasio je, ne o Bandiću, već o svom programu za koji se zalaže.

- Vrijeme je za bolju i pravedniju Hrvatsku od ove koju hrvatski građani danas poznaju. Hrvatska je danas nepravedna zemlja jer je teret krize na leđima onih koji najmanje imaju - poručio je Ivo Josipović koji je kao ključni problem u Hrvatskoj naveo „kriminalnu pretvorbu i privatizaciju“ nakon Domovinskog rata.

- Sudionici moraju biti kažnjeni i moraju odgovarati za učinjeni kriminal - istaknuo je. Nakon Vinkovaca, Josipović je predizborne skupove iste večeri održao i u Vukovaru i Iloku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:54