KASNIJE PO VIŠOJ CIJENI

Još nije kasno: ZET-ove pojedinačne karte kupljene po NIŽOJ cijeni vrijede do kraja ožujka

Zagreb, 150212.Maksimirska ulica.Zastoj tramvaja u Maksimirskoj ulici zbog automobila koji se zaustavio na tramvajskim tracnicama.Automobil je tako stajao dok ga nije odnio pauk, a za to vrijeme se stvorila tramvajska guzva.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

ZET-ov ured za odnose s javnošću jučer obavijestio putnike Zagrebačkog javnog prijevoza da sve pojedinačne vozne karte kupljene prije korekcije cijena vrijede do kraja ožujka.

- Kako smo ranije objavili, a sukladno Odredbama za primjenu Cjenika za prijevoz putnika i prtljage u javnom prometu na području Grada Zagreba i članku 10.: Sve pojedinačne karte, papirnate dnevne karte i karte za uspinjaču kupljene prije svake promjene cijena, vrijede u prometu 30 dana nakon početka primjene Cjenika kojim se utvrđuju nove cijene spomenutih karata, piše u priopćenju .

Podsjetimo, nove cijene pojedinačne karte za dnevnu vožnju od 1. ožujka su za E-vrijednosnu karticu 10 kuna, za kartu kupljenu izvan vozila 12 kuna, za kartu kupljenu u vozilu 15 kuna te za M-prijevoz 12 kuna.

Cijena dnevne karte iznosi 40 kuna, a za tri dana 100 kuna. Za sedam dana morat ćete izdvojiti 200 kuna dok će vam za dva tjedna biti potrebno 300 kuna. Za 30 dana trebat će vam 400 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 09:19