POMOZITE U POTRAZI

Jeste li vidjeli ovog mladića? To je Luka Rimac, ima 17 godina, u subotu je otišao u disko... i nestao

Visok je 185 cm i srednje je tjelesne građe, smeđe kratke kose i kestenjastih očiju, a na sebi je nosio sivu majicu s kapuljačom
 PU Vukovarsko Srijemska / CROPIX

VINKOVCI - Policiji u Vinkovcima prijavljen je nestanak 17-godišnjeg Luke Rimca iz sela Slakovci u vinkovačkoj okolici koji je od kuće otišao u subotu navečer.

Nestanak maloljetnog sina policiji je prijavio zabrinuti otac Zlatko Rimac u nedjelju u večernjim satima. Prema policijskim saznanjima, 17-godišnjak je posljednji put viđen u nedjelju oko 2 sata u noći u disco klubu Vanilla u Vinkovcima.

Mladić je visok 185 centimetara i srednje je tjelesne građe, smeđe kratke kose i kestenjastih očiju, a na sebi je nosio sivu majicu s kapuljačom, sivo-plave traperice i plave patike, tzv. starke. Kod sebe je imao osobnu iskaznicu.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska u ponedjeljak je u poslijepodnevnim satima započela i pretragu terena oko rijeke Bosut u središtu Vinkovaca, a očekivao se i dolazak ronioca iz Osijeka.

- Nemamo novih informacija, evo sad sam na putu do Slakovaca (Vinkovci op.a.) i nadam se kako će netko nazvati i reći da je dobro. Policija ga još uvijek traži i rekli su nam javiti ako išta saznaju. Svi prijatelji i obitelj su uključeni u potragu za Lukom - rekla nam je njegova sestra Irena.

I u kući obitelji Rimac svi su angažirani kako bi otkrili bilo kakve detalje o nestanku sina, brata i rođaka. Njegova majka je u suzama otkad je nestao, a otac traži Luku po cijeloj okolici Vinkovaca kao i u samim Vinkovcima.

- Luka je bio s društvom te večeri, s nekoliko svojih prijatelja, ali ne znam detalje. Policija sve istražuje i javlja nam što sazna s vremena na vrijeme, ali još nisu javili ništa konkretno - rekla je Lukina majka Ružica i napomenula kako je njen sin dobro dijete i da nikad nije bio u problemima, baš kao i njegovo društvo koje je nazvala dobrom djecom.

Dok policija istražuje sve okolnosti oko nestanka 17-godišnjaka, upućena je i zamolba građanima da, ako imaju ikakvih saznanja o kretanju mladog Slakovčanina, to dojave najbližoj policijskoj postaji ili na telefonski broj 192.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 01:09