SUKOB LINIĆA I MILANOVIĆA

JAVIO SE I DAVOR BERNARDIĆ 'Linić i Milanović? Ova igra mi se ne sviđa. U njoj neću sudjelovati'

Zagreb. 200212.Hrvatski Sabor.Nastavaka zasjedanje o Vladinom prijedlogu drzavnog proracuna za ovu godinu.Na fotografiji: Zoran Milanovic i Davor Bernardic.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadić / CROPIX

ZAGREB - Predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić poručio je danas kako ne želi javno sudjelovati u sukobu između bivšeg ministra financija Slavka Linića i premijera Zorana Milanovića te da svoje mišljenje i stavove uvijek iznosi na stranačkim tijelima.

"Svoje mišljenje i stavove uvijek iznosim i zastupam na tijelima stranke. Ova igra mi se ne sviđa. U javnom obračunu članova SDP-a neću sudjelovati", poručio je Bernardić reagirajući na Linićevu konferenciju za novinare.

LINIĆEVA PALJBA 'Milanović me smijenio medijskom spletkom kako bi zaštitio svoju obitelj i prijatelje! Podmetao je dokumente, koristio pojedine službe i zloupotrebio svoj položaj. Tražit ću istragu!'

Linić je na njoj premijera optužio da ga je smijenio kako bi zaštitio članove svoje obitelji, prijatelje i parcijalne interese određenih krugova, a da bi zanemario državničke interese.

Također je posredno pozvao članove i ogranke stranke da se opredijele vjeruju li njemu ili premijeru Milanoviću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:50