OPET NA ČELU ZAGREBA

'JA SAM POSEBAN, ALI TAKO NORMALAN I JEDNOSTAVAN' Bandić slavi izbornu pobjedu na Bundeku

 Goran Mehek / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić slavi izbornu pobjedu u šatoru na Bundeku.

- Ja sam poseban, ali tako normalan i jednostavan - započeo je svoj govor Bandić. Nakon toga je pročitao dirljivo pismo zagrebačkog dječaka Marka koji je od gradonačelnika zatražio pomoć. Kako je Bandić pročitao, dječakov otac vozi šleper, a on živi kod bake i djeda. Veći dio prihoda obitelj dobiva od štanda s tržnice kod ciglane koju žele srušiti 'zločesti ljudi' - pročitao je Bandić.

- Zbog ovog sve vrijedi - tada je Bandić uzviknuo i nastavio:

- Ako u Hrvatskoj svi budemo radili bit će nam bolje. Zahvaljujem sugrađanima, Zagrepčankama i Zagrepčanima. Zahvaljujem dragi moji prijatelji, istomišljenici, i timu ljudi koji su se odazvali na moj poziv i koji vjeruju i vjerovat će u zagrebački projekt. Treće, ne mala zahvala konkurentima. Pozivam ih od sutra na suradnju za bolji život Zagrepčana. Četvrto, hvala dragom Bogu i mojoj majci. Bog mi je dao zdravlja da mogu sve ovo izdržati. Ovo je sve plod 13-godišnjeg služenja Zagrepčanima. Dragi moji prijatelji, znate što je pobijedilo - čovjekoljublje, zagreboljublje i domoljublje, to je jamstvo pobjede - kazao je Bandić.

- Na ovim izborima je trijumfirala sinergija rada, okupljanja, rada, zajedništva, tima, struke i kompetencije. Zato smo mi pobijedili. Ta sinergija je jasna garancija još boljeg Zagreba danas, a sutra i bolje Hrvatske - kazao je Bandić.

Na kraju je Bandić poručio da je sutra novi dan i da počinje s novim mandatom u Bužanovoj gdje će rano ujutro otvoriti igralište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:14