KRAJ PREGOVORA

IZ SDP-A REAGIRALI NA OPTUŽBE PETROVA 'To je izgovor, sve je to nelogično, pravi razlozi zašto se Božo povlači su negdje drugdje...'

Zagreb, 150413.Sjediste SDP-a, Iblerov trg.Konferencija za novinare predsjednika SDP-a Zorana Milanovica nakon proglasenja privremenih rezultata izbora za Europski parlament.Na fotografiji: Zoran Milanovic.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovačev / CROPIX / BORIS KOVACEV

ZAGREB - Čelnik Mosta, Božo Petrov poslao je deset minuta prije početka sastanka s koalicijom Hrvatska raste u SDP poruku da prekida razgovore s njima o formiranju vlade - kazala nam je to osoba iz vrha SDP-a dodajući da Petrov kao razlog za prekid razgovora iznosi navodni pokušaj SDP-a da pridobije tri njihova zastupnika.

Naš sugovornik kaže da to ne stoji i tvrdi da je to izgovor, a da su razlozi zbog kojih se Petrov povlači negdje drugdje, ali ne zna gdje.

- To nije točno, mi smo sinoć de facto sve dogovorili i to što govori Petrov potpuno je nelogično. Ne znamo zašto Most izlazi iz pregovora, možda su popustili pod pritiscima, možda su se uplašili, uglavnom, njihov potez nema nikakve zdrave logike, rekao je Hini drugi dužnosnik SDP-a koji je želio ostati neimenovan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:38