AGONIJA JE TRAJALA VIŠE OD TJEDAN DANA

IZ FINE SE JAVILI NAKON MEDIJSKIH NAPISA 'Gospodina iz Pule pogreškom smo ovršili na 650.000 kuna. Novac će mu već danas biti vraćen!'

zagreb 130603zdravko brekalo-preveliki racunifoto ranko suvar-zag-
 Ranko Suvar / CROPIX

Nakon objavljenog članka o Puljaninu kojemu je Financijska agencija greškom blokirala račun zbog čega više od tjedan dana nije mogao do svog novca, FINA se javno ispričala.

Kazali su kako su utvrdili da je prilikom provedbe ovrhe došlo do 'pogrešnog postupanja', te da je pogreška ispravljena.

- Pogreška je ispravljena, a ovršena sredstva danas bi trebala biti vraćena na njegov račun - napisali su kratko iz FINA-e ne objašnjavajući detalje.

Podsjetimo, da ne može do svog novca jer mu je račun blokiran, ovaj je Puljanin doznao dolaskom u banku kada je želio provjeriti je li mu 'sjela' uplata koju je čekao. No, umjesto dobrih vijesti, uslijedio je šok. Zbog ovrhe mu je s računa skinuto nekoliko stotina eura. Nakon toga se obratio za pomoć FINA-i tražeći da u što kraćem roku isprave grešku, odblokiraju mu račun i vrate novac. No, tada mu je rečeno mu je da za uslugu deblokade računa treba platiti 450 kuna, te mu do objave članka nitko nije jasno kazao kada će mu njegov novac biti vraćen.

PULJANIN NA RUBU ŽIVČANOG SLOMA 'Zbog istog prezimena su mi blokirali račun i ovršili u iznosu od 650 tisuća kuna. Sada traže da platim za njihovu grešku!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:30