PRLJAVA KAMPANJA

Ivo Josipović: Tužit ću Bandića zbog klevete

 Dorian HorvatCROPIX

OSIJEK - Blagdan Sveta tri kralja predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović proveo je u Slavoniji, a prva mu je stanica bio Osijek gdje se s građanima družio u kinu Urania.

Darovi puni simbolike

Ondje je uz podršku osječkog HSLS-a dobio i potporu dviju seljačkh udruga, Brazda i Nezavisni hrvatski seljaci.

Zahvalivši na podršci i poklonu, Josipović je kazao kako tijekom kampanje od udruga i pojedinaca dobiva brojne darove pune simbolike te da je dosad prikupio već zavidnu kolekciju kaktusa kojima mu birači simbolično poručuju da ne žele predsjednika fikusa.

Na konstataciju da je dobio podršku islamske zajednice, Josipović je izrazio uvjerenje kako je dobio veći broj glasova sugrađana muslimanske vjere.

Nakon izbora na sud

On je u Osijeku izrazio slaganje i s prukom Crkve u posljednjem Glasu Koncila gdje se navodi da je neizlazak na izbore grijeh te je pozvao sve vjernike da izađu na izbore i daju glas novoj pravednosti.

- Čuo sam da sam vlasnik velikih tvornica, da imam off-shore kompanije, milijarde ne znam čega. Ovo što se sad događa je, nažalost, tragedija hrvatske demokracije, ja sam siguran da birači to prepoznaju i da će kazniti bijednika koji zbog svojih loših izbornih rezultata može tako nisko pasti - rekao je, najavivši sudske tužbe zbog klevete protiv Milana Bandića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:54