BORBA S VIRUSOM

Ivan Račan objavio da je nakon 9 dana izašao iz bolnice: ‘Ovo je najteža bolest koju sam doživio‘

Račan je cijelo vrijeme izvještavao javnost o svom stanju, a mnogi su se zabrinuli kada se doznalo da je završio na kisiku
Ivan Račan
 Marko Todorov/Cropix

Sin bivšeg hrvatskog premijera i pokojnog šefa SDP-a Ivice Račana, Ivan Račan, objavio je da je izišao iz bolnice nakon devet dana liječenja od teških simptoma Covida-19.

- Nakon devet dana u bolnici vratio sam se kući. Dalje je mirovanje, terapija, strpljenje, ali sve ide na bolje. Covid-19 je vjerojatno najteža bolest koju sam doživio. Imao sam ranije u životu upalu pluća, ali to nije bilo ni približno jako, opasno, neugodno kao ovo sada od koronavirusa. Hvala svima na brizi i lijepim željama! Dobro sam prošao. Čuvajte se svi, cjepivo je jako blizu, a Mosor je sve to najljepše znao reći - "Zdravi i veseli bili! - napisao je svojim pratiteljima na Facebooku član Predsjedništva SDP-a.

Račan je cijelo vrijeme izvještavao javnost o svom stanju, a mnogi su se zabrinuli kada se doznalo da je, uslijed pogoršanja simptoma i razvoja infekcijske upale pluća, završio na kisiku. No, čini se kako mu se organizam ipak uspio othrvati teškoj i ubojitoj bolesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 02:58