KAZNENA PRIJAVA

ISPOVIJEST OČAJNE SINJANKE 'Slavni vaterpolist nas je financijski uništio! Sve smo pošteno obavili, ali on nam neće isplatiti 300.000 kuna'

 Duje Klarić EPH

Tvrtka "Tim sport" proslavljenog vaterpolista Milivoja Bebića dobila je svojevremeno od Grada Sinja pravo građenja bazena i kao koncesionar se hrabro upustila u veliki posao, iza kojega su ostali repovi, iako je objekt u funkciji, piše Slobodna Dalmacija .

- Tvrtki moga supruga već šestu godinu duguje se više od tristo tisuća kuna, što nas je kao obitelj financijski dotuklo. Moj Predrag je pošteno obavio građevinske radove na bazenu, međutim, Bebićev "Tim sport" mu nije platio njegovo. Kako smo već izgubili nadu da ćemo dobiti novac od firme koja je skončala u stečaju, ovim putem poručujem agencijama koje se bave naplatom dugova da sam ga voljna prepustiti njima, samo da pravda bude zadovoljena - kaže Kristina Jukić, supruga Predraga Jukića, vlasnika firme "Živinić".

Ona je, veli, u ime supruga podnijela kaznenu prijavu protiv Bebića zbog prijevare, tim prije jer nitko od ostalih vjerovnika nije htio to napraviti, premda se njima duguje i veći novac, a zaposlenici su im bez toga više mjeseci bez plaća..., piše Slobodna Dalmacija .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 21:54