EKSKLUZIVNO U GLOBUSU

INSAJDERSKI IZVJEŠTAJ IZ VRHA HDZ-a Kako je Kolinda ostala šokirana kad joj je Josipović prišapnuo: Hej, budi dobra...

Ovo ovdje što držim u rukama, to je HDZ-ova izborna strategija za pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović. Predsjednik Karamarko sad je još treba ‘izbrusiti’ i onda za tjedan dana ide na naše predsjedništvo. Na kojem će, bez ikakve sumnje, biti jednoglasno prihvaćena – govori mi jedan visokopozicionirani član HDZ-a i pokazuje mi bunt uvezenih papira.

Na njima je plavim slovima otisnuti naziv IZBORNA STRATEGIJA.

Autor ovog izbornog plana je Zoran Tomić, dekan mostarskog Filozofskog fakulteta, rođen u Ljubuškom, znanstvenik koji se bavi odnosima s javnošću u BiH i koji s HDZ-om, tvrde mi, redovito surađuje.

Materijal ima 50-ak stranica, naručen je da bude dovršen do službenog početka predsjedničke kampanje.

Dotad bi i HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović trebala pripremiti kampanju i osposobiti svoj izborni stožer.

Za lokaciju je izabrana palača Matice hrvatske na Strossmayerovu trgu, i to nakon što je HDZ-ova kandidatkinja odbila nekoliko drugih ponuđenih prostorija.

“Nudili su nam se prostori u Green Goldu, čak i jedan poslovni prostor u hotelu Panorama, ali Matica hrvatska bila je prva lokacija koju je Kolinda Grabar-Kitarović uopće otišla pogledati. Prostor je skroman, samo nekoliko prostorija, i ona ga je odmah uzela”, kaže nam je jedna sugovornica iz njezina izbornog stožera.

...

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLOBUSA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:37