200-INJAK FANOVA

I Jadranka Kosor otvorila Facebook profil: Zlobni komentari pojavljuju se brže nego što se brišu!

Nakon što su svoje profile na Facebooku otvorili mnogi poznati političari, pa čak i nakon što je Vlada RH otvorila svoj profil i postala aktivna na internetu, na isti se korak konačno odlučila i Jadranka Kosor
 Facebook

ZAGREB - Nakon što su svoje profile na Facebooku otvorili mnogi poznati političari, pa čak i nakon što je Vlada RH otvorila svoj profil i postala aktivna na internetu , na isti se korak konačno odlučila i Jadranka Kosor.

Njen Facebook profil za sada je popunjem fotografijama i video isječcima sa današnje konferencije za novinstvo, na kojoj je predstavila svoju internet stranicu iz novog izbornog stožera za predstojeće unutarstranačke izbore .

Puno zanimljiviji od postavljenog sadržaja na Facebook profilu Jadranke Kosor su komentari posjetitelja, koji nestaju gotovo jednako brzo kako bivaju postavljeni.

Premda u vrijeme pisanja ovog članka stranicu 'lajka' malo više od 200 ljudi, većina komentara su negativni, omalovažavajući, uvredljivi, a često i vulgarni. Pozitivnih komentara gotovo da i nema.

Česte su i prozivke na račun Kosoričinog baratanja engleskim jezikom , pa Filip Galetić komentira "ej bi e hi bi", a Mihael Lovreković stavlja poveznicu na YouTube filmić sa engleskim 'biserima' Jadranke Kosor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:42