PROGRAMSKA SHEMA

HTV-ov Dnevnik trajat će 45 minuta, a Šprajc će biti koordinator projekta 'Vijesti u 17': Pročitajte koje su još novosti sa Prisavlja

 Ranko Šuvar / CROPIX

Hrvatska radiotelevizija od 5. ožujka uvodi promjene u svom programu, javlja HRT . Tako će Dnevnik trajati 45 minuta umjesto dosadašnjih 30, a ' Vijesti u 17' će trajati 20 minuta.

'Vijesti u 17' će se emitirati i vikendom, kada će trajati 15 minuta, a koordinator projekta je Zoran Šprajc .

Također, emisija ' Hrvatska uživo' više se neće prekidati i emitirati u dva dijela. Naime, prije 'Vijesti u 17' prikazivat će se ' TV kalendar' a 'Hrvatska uživo' emitirat će se nakon Vijesti i trajati 60 minuta, odnosno od 17:20 do 18:20.

Nakon toga, program se nastavlja emisijom ' 8. kat' Danijele Trbović.

Promjene će od 5. ožujka doživjeti i središnji Dnevnik u 19:30 koji će trajati 45 minuta, odnosno do 20:15. Produljeni Dnevnik tako će, navodi HRT, nuditi više sadržaja iz vanjske politike i kulture a nešto duže trajat će i sport i vremenska prognoza.

' Dnevnik +' radit će Aleksandar Stanković .

Sve informativne emisije tijekom dana, teme i goste slagat će kao cjelinu po vertikali od jutra prema središnjem Dnevniku koji će ih obrađivati najkompletnije, dok će Dnevnik 3 nastaviti ambiciozno otvarati teme sutrašnjeg dana, navodi HRT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:57