NAJBRŽA PRODAJA

Hrvatsko izdanje 'Stevea Jobsa' obara SVE REKORDE prodaje: U 10 dana planulo 5000 primjeraka

Stručnjaci predviđaju prodaju od 20 tisuća primjeraka do kraja 2011.
Zagreb, 131211.T-com centar, Savska cesta.Predstavljanje hrvatskog prijevoda knjige Waltera Isaacsona 'Steve Jobs', u izdanju T-coma i Jutarnjeg lista.Na slici: knjigaFoto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovačev / CROPIX / BORIS KOVACEV

Hrvatsko izdanje biografije ‘ Steve Jobs ’ obara sve rekorde prodaje: u manje od dva tjedna prodano je više od 5000 primjeraka! To predstavlja najbržu prodaju knjige u 2011. godini, i jedno od najprodavanijih publicističkih djela u povijesti hrvatskog izdavaštva.

Popularnu biografiju poznatog američkog autora Waltera Isaacsona, koja već mjesecima ne silazi s prvog mjesta svjetskih top lista, u Hrvatskoj izdaje Jutarnji list.

‘Izuzetno smo zadovoljni prodajom’, kaže Sven Semenčić, direktor komunikacija EPH, koji je, uz direktora izdavaštva Tomislava Wrussa, vodio ovu izdavačku operaciju Jutarnjeg. ‘Ovo je nečuven rezultat za ovako ozbiljnu literaturu’, zaključuje Semenčić. Stručnjaci predviđaju kako će se hrvatski ‘Steve Jobs’ prodati u više od 20 tisuća primjeraka do kraja iduće godine, što bi predstavljalo apsolutni rekord za publicistiku. Dostupni podaci za hrvatsko tržište kažu kako se ‘Jobs’ prodaje brže čak i od Biblije. ‘Nije bilo lako izboriti se za prava za izdavanje ove knjige’, prisjeća se Tomislav Wruss.

‘Američki izdavač nije gledao samo jačinu i kvalitetu kompanije s kojom će surađivati na ovom tržištu. Bilo im je također bitno da kompanija pomalo reflektira Jobsov duh. A mi smo za sebe oduvijek smatrali da smo, poput Jobsa, malo drugačiji.’ Hrvatsko izdanje s više od 600 stranica i 50 nikad viđenih fotografija preveli su Vuk Radić i Damir Biličić, a uredio ga je Miran Pavić.

Požurite po svoj primjerak, zalihe pri kraju

Hrvatsko izdanje ‘Stevea Jobsa’ prodaje se dramatičnom brzinom, pa su zalihe u knjižarama pri kraju. Svoj primjerak možete odmah osigurati pozivom na broj 0800006, ili trkom do neke od poslovnica Profila, Školske knjige, Tisak media centra, Mozaik knjige, VBZ-a, Ljevka i većim kioscima iNovina i Tiska. Knjigu također možete nabaviti narudžbom na www.store.com.hr i na eKupi.hr. ( M. C.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:29