IZBORI 2020.

HOĆE LI SABINA GLASOVAC BITI ZAMJENA ZA HAJDUKOVIĆA NA SDP-ovoj LISTI? 'Ispoštivat ćemo njegovu želju'

Sabina Glasovac
 Tomislav Krišto / CROPIX

Sabina Glasovac iz SDP-a u emisiji "U mreži Prvog" Hrvatskog radija je rekla da ne zna hoće li biti nositeljica liste u IV. izbornoj jedinici. Kazala je da u SDP-u predsjednik po statutu Glavnom odboru predlaže liste te da ima potpunu autonomiju.

- Ja sam kandidatkinja nekih organizacija unutar Zadarske županije i izvan nje i vidjet ćemo što će se sutra zapravo dogoditi. Prema informacijama koje imam dosta toga ovisi i o Domagoju Hajdukoviću, kako se on osjeća. Tu će stranka vjerojatno ispoštivati njegovu želju i stati iza toga što on želi, poručila je Glasovac.

Kako je Jutarnji već pisao, konačna odluka još nije donesena, no izvori iz vrha stranke govore da joj je predsjednik SDP-a Davor Bernardić prilično sklon, tim prije što se o Sabini Glasovac još ranije raspravljalo u tom kontekstu

Bernardić će morati prelomiti vrlo brzo, tim prije što je za subotu sazvana sjednica Glavnog odbora SDP-a koji treba potvrditi njegov prijedlog listi s kojima će izaći na izbore.

Podsjetimo, prošle nedjelje Hajdukovića je fizički napao Tomislav Mikulin, voditelj ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića. Mikulin je je nakon toga završio u pritvoru s kaznenom prijavom za nanošenje tjelesne ozljede i nasilje u obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 00:03