RASKOL: FAVORIT SDP-a POSVAĐAO KOALICIJU

HNS: 'Granić ne može biti šef HEP-a, naš čovjek je Budimir!'

Informaciju kako vlada i premijer Zoran Milanović žele Gorana Granića za novog šefa Uprave HEP-a, izazvala je žestoku ljutnju u vodstvu HNS-a koji u raspodjeli unutar vladajuće koalicije ima ingerencije nad HEP-om.

Tijekom utorka u razmaku od svega nekoliko sati, dvojica pripadnika najužeg kruga suradnika Vesne Pusić, u razgovorima za Jutarnji list, ne samo da su odbacili mogućnost da Granić preuzme HEP, nego su ponašanje SDP-ovih partnera iz vlade ocijenili atributima "neprihvatljivo" i "ovo kako se radi, uništiti će državu".

VELIKI POVRATAK RAČANOVOG OMILJENOG LIBERALA Goran Granić kandidat za šefa HEP-a!

"Granić ne može biti šef HEP-a jer nema operativne sposobnosti. Zna se tko je naš kandidat, to je Josip Budimir koji je sve dogovorio s ministrom gospdarstva Ivanom Vrdoljakom, koji je nadležan za ovaj resor, i oni koji u medije puštaju spinove, nisu opasni samo za našu koaliciju nego i za četiri milijuna građana uovoj državi.

Umjesto da rade svoj posao, bave se kadroviranjem tamo gdje ne treba i ugrožavaju vladu", ispričao je u utorak visoki član HNS-a, koji je u svakodnevnim kontaktima s Vesnom Pusić.

Ovaj političar uvjerava kako nitko u Hrvatskoj narodnoj stranci do sada nije upoznat s prijedlozima prema kojima bi Goran Granić, a možda čak i Dragan Kovačević, trebali preuzeti HEP.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 15:59