IT'S OK

Hebrang: Mediji lažu, situacija u HDZ-u je uobičajeno dobra

 Davor Pongračić/CROPIX

ZAGREB - Situacija u HDZ-u je uobičajeno dobra – kratko su danas vodeći HDZ-ovci komentirali sve što proteklih dana događalo u njihovoj stranci. Informacije koje su mediji proteklih dana donosili o svađama u HDZ-u potpredsjednik stranke Andrija Hebrang je demantirao.

- Na priče o svađama koje se povlače po medijima smo već navikli, one nisu točne demantiram ih - rekao je Hebrang. Ponovio je poznatu HDZ-ovu kako su njima interesi države uvijek bili ispred stranačkih interesa.

- U intresu države stranku držimo stabilnom – poručio je dodajući kako im je cilj provođenje gospodarskog programa koji će iduće godine zemlju izvući iz recesije.

Napise prema kojima je bivši šef HEP-a Ivan Mravak pred istražiteljima USKOK-a oko prodaje jeftinije struje mostarskom Aluminiju uz glavnog nalogodavca Sanadera prokazao i tri aktualna ministra Hebrang nije želio komentirati.

- Istrage ne bih komentirao. Nije u redu komentirati ono što je predmet istrage USKOK-a I DORH-a. Puno toga će se iskristalizirati tijekom istrage i kada budu donesene pravomočne presude onda ču komentirati – zaključio je Hebrang.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 09:44