U TIJEKU SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA HDZ-a

HDZ upravo odlučuje o Kosor i Šeksu

Zagreb, 120612.Trg Zrtava Fasizma, predsjednistvo HDZ-a u sredisnjici stranke, na kojoj bi se trebalo raspravljati o predsjednickoj funkciji Jadranke Kosor na mjestu saborskog Kluba HDZ-a.Na fotografiji: Dolazak Bozidara Kalmete.Foto: Admir Buljubasic / CROPIX
 Admir Buljubašić / CROPIX

ZAGREB - U Središnjici HDZ-a u tijeku je sjednica Predsjedništva te stranke , na kojoj bi se trebalo raspravljati o radu odvjetničkog tima, koji zastupa HDZ u slučaju Fimi Media , o pokretanju izbornih procesa u zajednici žena i mladeži stranke, kao i o funkcijama HDZ-ovih zastupnika u Hrvatskom saboru.

Na sjednici Predsjedništva napokon bi trebala biti donesena odluka o funkcijama bivše predsjednice stranke Jadranke Kosor i Vladimira Šeksa u Saboru.

Predsjednik stranke Tomislav Karamarko nezadovoljan je radom zastupnika HDZ-a.

Uoči sjednice Božidar Kalmeta izjavio je novinarima kako će HDZ postati konstruktivnija oporba te će se prestati baviti samim sobom. "Radit ćemo što je posao oporbene stranke, a to je kritizirati vladajuće i nuditi nova i bolja rješenja", rekao je Kalmeta novinarima.

Predsjednica Zajednice žena Katarina Zrinski Katarina Fuček, upitana treba li provesti izbore u Zajednici žena, rekla je kako je sigurno da su rezultati izbora na Saboru stranke vodilja što treba učiniti i u zajednicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:27