PRORADILA SLAVINA

HDZ se hvali uspjehom svog gradonačelnika: Pogledajte fotografije ‘prije‘ i ‘poslije‘

Na Facebook profilu gradskog ogranka su odlučili istaknuti prilično zanimljiv detalj - slavinu na trgu koja sada normalno funkcionira
 Facebook HDZ Beli Manastir

HDZ u Belom Manastiru prije nekoliko dana na društvenim se mrežama pohvalio fotografijama uređenja trga u središtu grada.

Na Facebook profilu gradskog ogranka su odlučili istaknuti prilično zanimljiv detalj - slavinu koja sada normalno funkcionira.

Naime, kako je vidljivo na fotografijama koje su priložili uz objavu, spomenuta slavina 2017. nije radila, a sada radi. Naime, objavili su usporedne fotografije 'prije' i 'poslije' te napisali kako je za ovaj zahvat zaslužan dolazak HDZ-a na vlast u tom gradu.

"Uređenjem trga, središte grada dobilo je i javnu slavinu. Dolaskom HDZ-a i gradonačelnika Tomislava Roba, 2017. godine u gradsku upravu, ta je slavina konačno počela služiti građanima", napisali su uz kratku objavu.

Nakon što su mediji objavili fotografije slavine, iz tog HDZ-ovog ogranka odlučili su danas ipak objaviti dokaze i većih radova koje su poduzeli u gradu.

"Vratimo se, nakratko, našem vremeplovu u 2017. godinu. Igrališta za djecu koja smo zatekli nakon preuzimanja vodstva grada bila su u derutnom stanju i opasna za djecu. Zanimljivo je što osoba koja je tada bila odgovorna za uređenje igrališta za djecu, danas svoj program temelji na besplatnim vrtićima. Izrazito šlampavo i neodgovorno odnosili su se prema prostoru za djecu u svome mandatu, no srećom njihovo vodstvo ne ćemo gledati u skoroj budućnosti", napisali su.

Tomislav Rob za gradonačelnika Belog Manastira izabran je na izborima 2017., na kojima je, sa osvojenih 51,65 posto glasova, pobijedio u prvome krugu.

Inače, kako su javili lokalni mediji, gradonačelnički kandidat HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima nije trebao biti Rob, nego Marijan Peran. No, desetak dana nakon što je kandidaturu za gradonačelnika objavio Peran, odluka je promijenjena, a novi kandidat postao je aktualni gradonačelnik, Tomislav Rob.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:39