NOVI INCIDENT

GRDOVIĆ PONOVNO DIVLJA Pijan galamio u dvorištu obiteljske kuće pa zaradio kaznenu prijavu

Zadar, 130413Zadarski pjevac Mladen Grdovic(54) koji je sinoc skrivio prometnu nesrecu na cesti u zadarskom predjelu Arbanasi, danas je u 13h priveden na prekrsajni sud u Zadru nakon noci provedene u policiji. Sa pjevacem je u automobilu bila i njegova supruga Brankica(45). Par je navodno zatrazio lijecnicku pomoc u zadarskoj Opcoj bolnici, ali nepoznato je o kakvim se ozlijedama radi.Na fotografiji: Mladen Grdovic pred prekrsajnim sudom.Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
 Luka Gerlanc / CROPIX / Gerlanc 2013

Zbog ljubavi prema bevandi, popularni zadarski pjevač Mladen Grdović nakon kraćeg zatišja ponovno je zaradio kaznenu prijavu. Policija je intervenirala nakon što je 55-godišnji pjevač u noći na petak u alkoholiziranom stanju vikao i galamio u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Ivana Petanija u zadarskom predjelu Arbanasi.

Nakon intervencije "plavci" su protiv vidno alkoholiziranog Grdovića podnijeli optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira. Grdović je zatražio liječničku pomoć te je smješten u zadarskoj bolnici.

Zbog problema s alkoholom zadarski pjevač je zadnji put hositaliziran u svibnju nakon što je dan prije uhićen i priveden zbog obiteljskog nasilja. Pjevač je i tada sam zatražio liječničku pomoć, nakon verbalnog okršaja sa 45-godišnjom suprugom Brankicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 20:51