MALO NEZGODNO

Gost iz Crne Gore ispalio gaf pred 1500 HDZ-ovaca - nastao je tajac, a onda su ga počeli ispravljati: ‘Plenkoviću, Plenkoviću...‘

Milanović je brzo pretvoren u Plenkovića kojemu je Vuksanović zahvalio na svemu što radi za Hrvate u Crnoj Gori

Gordan Jandroković, Tomo Medved, Andrej Plenković, Krunoslav Katičić

 Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

"Hvala HDZ-u i Vladi za sve što čini za hrvatsku manjinsku zajednicu u Crnoj Gori. Situacija je teška jer je predsjednik narodne skupštine četnički vojvoda... Hrvatska više nije ranjena ratom, postala je međunarodni faktor koji pomaže i iz toga Hrvati u Crnoj Gori crpe vitalnost.

Hvala zato predsjedniku Vlade, gospodinu Milanoviću, na svemu što je radio i što radi! - poručio je u svom pozdravnom govoru na općem saboru HDZ-a u Šibeniku gost Adrian Vuksanović iz Hrvatske građanske inicijative, stranke koja predstavlja Hrvate u Crnoj Gori, pred kompletnim vodstvom HDZ-a i više od 1500 HDZ-ovih delegata koji danas biraju novo predsjedništvo i Nacionalni odbor.

Taj je lapsus isprva izazvao tajac u dvorani. A potom su Vuksanovića HDZ-ovci pokušali ispraviti: Plenkoviću, Plenkoviću. Vuksanović je i sam shvatio grešku, zakolutao očima i dobio pljesak ohrabrenja da se ispravi. To je i učinio - pa je Milanović brzo pretvoren u Plenkovića kojemu je Vuksanović zahvalio na svemu što radi za Hrvate u Crnoj Gori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. listopad 2024 18:47