OČAJAN SIŠČANIN

GORKA PORUKA IZ SISKA 'Premijeru Milanoviću, mnogi nemaju za vreću graha i 200 jaja s čime se vi sprdate'

 Tomislav Krišto/CROPIX

SISAK - Anonmni, ali očito vrlo razočarani Siščanin uputio je preko lokalnog portala „Sisak info“ poruku premijeru Zoranu Milanoviću izazvanu Milanovićevim komentarom slučaja Merzel.

„Prolazim često pokraj pučke kuhinje i vidim svaki dan sve više i više ljudi koji čekaju. Neki obrok neki kilogram crnog kruha. Pitam se koliko je ovdje ponosnih radnika Željezare, Herbosa i svih onih nekad velikih firmi, akoliko ih nije ovdje nego gladni broje ove sumorne dane jer ne mogu prelomiti u sebi i otići u Caritas. Mislite li Premijeru da je lako nakon 30 godina staža priznati sebi da je to to i da nemaš ni za kruh. Da si nakon što si cijeli život pošteno radio sada g l a d a n.

Sigurno ih je na tisuće. Oni su gradili ovu državu dok ste se Vi besplatno školovali. Oni su se, dok ste Vi brslali politiku kao "mlad buntovni ljevičar" u Saloonu ili na Cvijetnom, vukli po rovovima raznih Špičkovina. Oni gospodine socijaldemokratski Premijeru nemaju za "vreću graha i 200 jaja" kako vi to posprdno kažete. A na operacije sala na naš račun ne moraju ići jer su kost i koža. Od vaše gromoglasne pravde, gospodine Premijeru, dobili smo Liniće, Šegone, Sabe, Merzelice. Dobili smo otkaze i podsmjeh. Dobili smo šuplju priču i licemjerje gore od prošlog. Dobili smo što smo tražili", poručuje anonimni Siščanin premijeru Milanoviću preko lokalnog portala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:50