GDJE SPAVA ĐURO?

GLOGOŠKI ŠOKIRAO ZAMJENICU MINISTRA 'Pa nismo ludi da mu plaćamo smještaj u Sheratonu!'

Glogoški je objasnio da mu je Nađ ponudila smještaj u Sheratonu, te da je on tu ponudu i prihvatio.
 Cropix

Nakon što je Đuro Glogoški jučer izjavio kako sada spava u hotelu Sheraton nakon što je napustio državnu kuću u Zaprešiću, oglasila se zamjenica ministra branitelja Vesna Nađ, čiju ostavku branitelji traže.

- Toliko ludi nismo da plaćamo smještaj u Sheratonu niti u bilo kojem drugom hotelu, objavila je u četvrtak ujutro Matićeva zamjenica na svom Facebook profilu.

Glogoški je objasnio da je Vesna Nađ ponudila smještaj 100-postotnim invalidima u Sheratonu te da je on tu ponudu i prihvatio.

Nađ je u srijedu navečer, također na Facebooku, napisala kako je još u noći kad je umrla Nevenka Topalušić ponudila braniteljima smještaj, te podsjetila na status koji je objavila 22. listopada 2014.

- Predložila sam predsjedniku 100%-tnih HRVI iz Domovinskog rata, Đuri Glogoškom da skloni svoje suborce, 100%-ne invalide s ovog nevremena i da će Ministarstvo organizirati smještaj u Hotelu. Jedino se za stolom mogu rješavati problemi. Jedan od njihovih zahtjeva oko 100%-tnih invalida pripadnika HVO još smo u ponedjeljak ugradili u radni materijal izmjene Zakona", napisala je Nađ.

Glogoški i branitelji su ponudu odbili te ostali u šatoru u Savskoj 66 ispred Ministarstva branitelja.

PREDRAG MATIĆ 'Platit ćemo mu smještaj u hotelu, ali...'

I ministar branitelja Predrag Matić prije sjednice Vlade osvrnuo se na sinoćnju izjavu Đure Glogoškog.

Rekao je ironično da će Ministarstvo i to platiti ako mu pokažu stavku u proračunu gdje je navedeno spavanje po elitinim hotelima, javlja tportal .

Ministar Matić danas je pak pozdravio njegovu odluku da napusti kuću u Zaprešiću koju Ministarstvo branitelja daje za smještaj najtežih invalida koji dolaze u Zagreb na liječenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:39