NIKŠA VUKAS

GLAVNI TAJNIK SDP-a O IZBACIVANJU TOMISLAVA MIKULINA IZ STRANKE 'On si takvo ponašanje ne može dopustiti. Policija će istraživati detalje'

Nikša Vukas, glavni tajnik SDP-a
 Goran Mehkek / CROPIX

Nakon što je zbog fizičkog napada na saborskog zastupnika SDP-a Domagoja Hajdukovića odlukom Predsjedništva iz stranke isključen šef ureda predsjednika stranke Tomislav Mikulin, o svemu se novinarima obratio glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas u središnjici stranke na Iblerovom trgu.

'Mi u SDP-u imao nultu stopu tolerancije na nasilje. Činjenica je da je napao Hajdukovića koji je član predsjedništva stranke i koordinator četvrte izborne jedinice. Tomo Mikulin je zaposlenik stranke i on takvo ponašanje sebi ne može dopustiti. To nije naša briga, mi možemo samo komentirati odluke, policija će dalje istraživati detalje. To je na njima i vjerujemo da će napraviti posao', rekao je Vukas na pitanje o incidentu, dodavši da Mikulin do sada nije bio konfliktna osoba.

Osječko-baranjska policija priopćila je kako je Hajduković u nedjelju fizički napadnut u Osijeku i lakše ozlijeđen, a da je njegov napadač uhićen.

Policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela nanošenje tjelesne ozljede i nasilja u obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 07:09