SLIKA GOVORI 1000 RIJEČI

Fotografije s 'derneka': Ured predsjednika objavio dokaz da je Josipović govorio istinu

 Ured predsjednika

ZAGREB - Nakon što je predsjednika Ivu Josipovića zastupnik HDZ-a Frano Matušić prozvao da se na otvorenju 62. Dubrovačkih ljetnih igara uključio u SDP-ovu predizbornu kampanju jer je vrijeme provodio samo s članovima te stranke, Ured predsjednika RH objavio je fotografije sa službene večere.

Na fotografijama koje su na stranicama Ureda objavljene pod naslovom "Predsjednik Josipović s SDP-ovcima u Dubrovniku"vidi se da je predsjednik, između ostalog, ondje bio u društvu predsjednika Sabora Luke Bebića, ministra kulture Jasena Mesića, ali i samog Frane Matušića. Podsjetimo, on je jučer izjavio da Zoran Milanović nije pravi čelnik oporbe nego je to zapravo predsjednik Josipović.

- Jedini "dernek" bila je službena večera u organizaciji grada Dubrovnika, na kojoj je bio i gospodin Matušić . Pritom bih istaknuo da sam se večer prije družio gotovo isključivo s nekim zastupnicima i ministrima iz HDZ-a iako moram reći da oni zbog toga često imaju problema. Ministrima je rečeno da baš nije dobro da se druže bez dozvole gospođe premijerke sa mnom, a isto tako je jedan ministar nedavno dobio zabranu da bude moj izaslanik na jednom važnom kulturnom događaju - kazao je jučer predsjednik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:28