OLIĆEVO MJESTO

FOTO: Unatoč porazu Bayerna u Davoru se veselilo

 Neja Markičević/CROPIX

DAVOR - Oko tri tisuće Davoraca i njihovih gostiju iz Slavonskog Broda, Nove Gradiške, pa čak i iz susjednog Srpca (BiH) pratilo je u davorskom parku, na video zidu, finalnu utakmicu Lige prvaka Bayern-Inter.

Prije početka utakmice šibenski fotograf Šime Strikoman snimao je svoju milenijsku fotografiju Nogometaš, a preko tisuću Davoraca mu je na obalama Save pomagalo.

Prije početka prijenosa upriličen je i program u kojem su sudjelovali tamburaši „Lađari“, novogradiška Limena glazba i članovi KUD-a Matija Antun Relković.

U davorskom parku, ispred video zida i kafićima u kojima je bilo postavljeno više TV ekrana, finale Lige prvaka promatralo je oko tri tisuće ljudi koji su pljeskom pozdravljali svaki Olićev kontakt s loptom.

Nakon što su Talijani poveli sa 2:0 te izlazak Olića iz igre navijanje je, baš kao i raspoloženje znatno splasnulo, ali je posljednji sučev zvižduk dočekan gromoglasnim skandiranjem: Ivica Olić, Ivica Olić…

Nakon prijenosa utakmice, koju je Bayern izgubio sa 2:0 održan je vatromet, jer „to je bila nogometna fešta“- kako je rekao Davorac Ivan Matošević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:18