RUČAK ILI...?

FOTO: TAJNI SASTANAK MOSTA, HDZ-a I MANDATARA U hotelu Panorama u isto se vrijeme pojavio niz zanimljivih i vrlo utjecajnih ljudi

 EPH

Tajni sastanak HDZ-a, Mosta i mandatara Tihomira Oreškovića u utorak se navodno održao u zagrebačkom hotelu Panorama.

Iako nitko nije mogao potvrditi je li u hotelu zaista mandatar Orešković, nešto prije 14 sati iz stražnjeg ulaza hotela izašao je novi predsjednik Sabora Željko Reiner, a pola sata nakon njega Panoramu je napustio i šef HDZ-a Tomislav Karamarko. Iako se spekuliralo da će u Panorami Orešković održati razgovore s potencijalnim kandidatima za ministre, u hotel je pristigao bivši premijer Nikica Valentić koji je bio dobro raspoložen, no nije želio otkriti razlog svog dolaska u Panoramu. Iza 15 sati u hotel je stigao i Franjo Gregurić, također nekadašnji predsjednik Vlade.

- Trebala bi se ubrzo donijeti odluka o novoj Vladi, no nisam ovdje zbog toga. Nisam u prilici da sudjelujem u tom kadru. Treba što prije donijeti odluku, ali nisam tu zbog razgovora - rekao je Gregurić.

FOTOGALERIJA

Nakon njega, stigli su i Branko Mikša, bivši gradonačelnik Zagreba, Mirko Barišić, predsjednik Dinama, Mladen Vedriš i Božo Prka, koji je jedini ušao na stražnji ulaz u hotel, a viđen je i Anton Kovačev.

Svi su oni navodno došli na zajednički ručak, koji imaju jednom mjesečno, što je potvrdio i Anđelko Leko, direktor hotela Panorama.

- Ti apostoli se ovdje nalaze mjesečno - našalio se Leko. Dok su oni dolazili, iz hotela je oko 16 sati izašao MOST-ov Juro Martinović koji je otklonio da je ondje zbog razgovora o Vladi.

- Tu sam nekom drugom prilikom, na jednom razgovoru - kaže Martinović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 09:41