PROBLEMI SA SNIJEGOM

FOTO: SNIJEG S KROVA PAO NA MUŠKARCA KRAJ PLITVICA I ZATRPAO GA: Spašavali ga HGSS-ovci, a krov se urušio i na gospodarsku zgradu u kojoj su bile koze

 
 HGSS

Velike probleme sa snijegom imaju u Općini Josipdol gdje se urušilo više krovova na kućama i gospodarskim zgradama dok su u selu Blata, općina Saborsko, pripadnici HGSS-a spašavali mještanina na kojeg je pao snijeg s krova i zatrpao ga.

Odmah po dojavi o nesreći u akciju je krenula Hitna služba, no zbog neprohodnog puta do unesrećenog nisu mogli doći pa su u pomoć pozvani članovi ogulinske Stanice HGSS-a, javlja HGSS.

Na mjesto događaja krenulo je šest pripadnika HGSS Stanice Ogulin s dva terenska vozila i motornim sanjkama. Unesrećeni se žalio na bolove u leđima te je imobiliziran i predan ekipi hitne pomoći koja ga je otpremila u ogulinsku bolnicu.

HGSS
HGSS
HGSS
HGSS

Županijski Centar 112 javio je da su posljedice urušenog krova na gospodarskom objektu sanirali vatrogasci, a Nikica Jagnjić, načelnik Stožera zaštite i spašavanja općine Josipdol kazao je da su sve životinje koje su tom prilikom bile unutra preživjele i da su zbrinute na oduševljenje vlasnika.

U akciji spašavanja bili su angažirani vatrogasci DVD-a Josipdol, te zaposlenici Općine i Komunalnog poduzeća Josipdol pod koordinacijom Stožera zaštite i spašavanja, piše KAportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:38