STRAVA U DALMACIJI

FOTO: ŠIBENIK JE ZAVIJEN U CRNO Tinejdžer s devetog kata zgrade pao na pločnik pored igrališta punog djece

 Ante Baranic / CROPIX

ŠIBENIK - Šibenska policija zasad nije utvrdila okolnosti tragične pogibije maloljetnog mladića u ponedjeljak poslijepodne oko 17 sati na Trgu Andrije Hebranga, piše Slobodna Dalmacija.

Ne zna se je li riječ o samoubojstvu skokom s vrha stambene deveterokatnice, ili se nesretni tinejdžer, prema neslužbenim podacima rođen 1997. godine nezgodno sunovratio na pločnik pored igrališta punog djece i na mjestu ostao mrtav.

- Policija još uvijek ne raspolaže s pouzdanim podacima koji mogu rasvijetliti ovu pogibiju – kazala je Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibenske.

FOTO: Ante Baranić / CROPIX

- DORH je naložio obdukciju tijela, da se utvrdi uzrok smrti i je li mladić možda bio pod utjecajem opijata, a ispitujemo i očevidce. Ovo je trenutačno, najviše što mogu reći – napomenula je Kosor.

Potresno stradanje mladića iz Šibenika čiji identitet je poznat, ali ga policija ne objavljuje obilježilo je dotad uobičajeno proljetno poslijepodne na jednom od najživljih trgova šibenske četvrti Baldekin.

Pad s visine i beživotno tijelo momka na betonu ulice vidjela su i djeca zabavljena druženjem na obližnjem igralištu, prema svjedočenju jedne potresene majke, a neposredno prije pada sa stradalnikom je razgovarao stanar s devetog kata, kako prenosi jedan internetski portal.

- Pitao sam tog mladića što tu radi, a on mi je odgovorio da čeka prijatelja. Nekoliko trenutaka kasnije, ugledao sam njegovo beživotno tijelo na pločniku – posvjedočio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 11:41