USPJEŠNI UČENIK

FOTO: PUNK DEFINITIVNO NIJE MRTAV Zadarski srednjoškolac ukrao show županu na dodjeli nagrada najboljim učenicima: 'Demokracija je iluzija'

 Zadarska županija

Župan Zadarske županije Božidar Longin, u društvu svojeg zamjenika Šime Mršića i pročelnika Upravnog odbora za društvene djelatnosti Ivana Šimunića, u srijedu je primio učenike osnovnih i srednjih škola te Glazbene škole Blagoje Bersa koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta ili sudjelovali na državnim natjecanjima u kojima nema rangiranja, piše na službenim stranicama Zadarske županije.

- Sto trinaest je razloga što se i danas, nakon onog prošlotjednog primanja, u Domu Županije nalaze učenici i mentori. Da, upravo toliko se osnovnoškolaca i srednjoškolaca Zadarske županije vratilo u svoje škole s osvojenim jedinim od prva tri mjesta na državnim natjecanjima. Čini mi se da je teško naći dovoljno snažne superlative kojima bih okarakterizirao vaše uspjehe, dragi učenici. Vi ste oni koji su uspjeli pobijediti nevidljive granice u sebi i vođeni sigurnom i stručnom rukom svojih mentora dosegnuti vrhunce o kojima mnogi tek sanjaju - rekao je na primanju župan Longin i čestitao učenicima, a riječi pohvale i potpore uputio mentorima.

- Kao župan ove Županije, ali prije svega kao čovjek, ponosan sam na vas. Ponosan sam što ste, kao u pjesmi, u naš zajednički slap utkali i svoje male, ali blistave kapi. Hvala - kazao je župan i uručio učenicima i mentorima prigodne darove.

Pozornost javnosti definitivno je ukrao mladić iz Tehničke škole Zadar koji je osvojio treće mjesto na državnom natjecanju - on je nagradu od župana primio u majci na kojoj piše “Illusion of democracy” (Iluzija demokracije), a njegovu glavu je protom krasila i prepoznatljiva irokeza, piše Antena Zadar.

Zadarska županija

Fotografije preostalih nagrađenih učenika možete pogledati na stranicama Zadarske županije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:40