PORUKA MINISTRA

FOTO: OREPIĆ POZIRAO S GOTOVINOM 'Bez obzira na pokušaje političke destrukcije MUP-a i diskreditacije mene osobno - još ću gorljivije raditi'

 Screenshot/Facebook

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić objavio je sinoć na svom Facebook profilu fotografiju s generalom Antom Gotovinom, pohvalivši se kako se susreo s njime.

- Danas sam sa svojim prijateljem oživio sjećanja na ZP (zapovjedno područje, nap.a.a) Split. Upravo to vrijeme ponosa traži od nas odgovornost prema oslobođenoj domovini. Susret sa Antom me podsjetio na životne kalvarije koje su moji prijatelji i suborci prolazili zbog kojekakvih konstrukcija i nedostatka hrabrosti bivših vlasti da se suprotstave i inzistiraju na istini -napisao je Orepić. Na fotografiji je jasno istaknuto kako je nastala baš jučer, i to nešto malo prije 14 sati i 30 minuta.

Ministar je prigodu iskoristio kako bi poslao političku poruku.

- Bez obzira na sve primitivne pokušaje političke destrukcije MUP-a i diskreditacije mene osobno - još ću jače i gorljivije raditi svjestan preuzete odgovornosti. U tome mi je veliku moralnu snagu pružila Antina prijateljska potpora, na kojoj mu od srca zahvaljujem - napisao je Orepić na svom profilu.





Danas sam sa svojim prijateljem oživio sjećanja na ZP Split. Upravo to vrijeme ponosa traži od nas odgovornost prema...

Posted by Vlaho Orepić on Sunday, 20 March 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:39