'GLAVAŠEVCI' POTPISALI

FOTO Novi članovi HDSSB-a: Salapić doveo još 24-ero HDZ-ovaca, među njima i svoju djevojku

 Dorian Horvat / CROPIX

OSIJEK - U Osijeku se nastavio egzodus HDZ-ovaca prema HDSSB-u, a na Tijelovo su u ovoj stranci odlučili predstaviti novih 24-ero, pretežito mlađih, HDZ-ovaca, koji su potpisali pristupnice Glavaševoj stranci.

Uz predsjednika Vladimira Šišljagića, predstavio ih je najzvučniji HDZ-ov prebjeg Josip Salapić , koji je u svoju novu stranku privukao i svoju djevojku Anu Čalušić, dojučerašnju predsjednicu Mladeži HDZ-a Osijek, zatim Anu Diklić, koja je posljednjih godina sa Salapićem radila u Hrvatskoj pošti, gdje je on bio direktor Regije Istok, a Diklić glasnogovornica i novinarka lista „Vaša Pošta“ te Silvanu Sabo, bivšu članicu Gradskog poglavarstva Osijeka kada je gradom vladala koalicija HSP-HDZ i dosadašnju direktoricu osječke Podružnice HPB-a.

Sabo je bila direktorica podružnice od njezina osnivanja, a kada joj je prije nekoliko mjeseci istekao mandat Uprava joj je ponudila novo, manje plaćeno radno mjesto, što je ona odbila. U HDZ-u inače posljednjih godinu i pol dana nije bila politički angažirana. U ime novih prebjega Čalušić i Sabo su izjavile kako u HDSSB-u vide svoju političku budućnost.

Čalušić, Diklić te još jedan prebjeg Ivan Ćurić bili su i članovi Predsjedništva GO HDZ Osijek.

U HDSSB je prešla i jedna dojučerašnja članica HNS-a, inače politički nepoznata, Evica Glibota.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:47