BRZ OPORAVAK

FOTO Luka Bebić izašao iz bolnice ko' nov: Ove godine berbu maslina i mandarina samo nadzirem

Svoje dužnosti Bebić obavljati u skladu sa svojim fizičkim mogućnostima, a liječnici će nastaviti nadzirati njegovo stanje
 Jakov Prkić/CROPIX

SPLIT - Predsjednik Sabora Luka Bebić danas je u 10.30 sati izašao iz splitske bolnice u kojoj je, nakon što mu je u ponedjeljak pozlilo, boravio pet dana na liječenju.

Dan prije odlaska iz bolnice liječnici su mu pod kožu ugradili aparat za nadzor rada srca, a sam potpredsjednik Sabora tvrdi da mu ne smeta.

Bebić se osjeća dobro, a izjavio je kako će svoje dužnosti obavljati u skladu sa svojim fizičkim mogućnostima. U šali je dodao kako će ove godine berbu maslina i mandarina samo nadzirati. Liječnici će nastaviti kontrolu nad njime jer pretrage još nisu otkrile zašto mu je pozlilo.

Podsjetimo, predsjednik Sabora RH u ponedjeljak je helikopterom iz Metkovića prevezen u splitski KBC nakon što mu je naglo pozlilo. U početku se mislilo kako je Bebić doživio srčani udar, no prve pretrage to nisu potvrdile.

Tijekom njegovog boravka u bolnicu posjetili su ga kćer Asja Bebić, Vladimir Šeks, župan Ante Sanader te premijerka Jadranka Kosor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:26