ČVENK U SPLITU

FOTO Kerum: Otkrio sam zašto je Josipović najomiljeniji političar

Kerum je izjavio da će njegov HGS izaći na izbore u svim izbornim jedinicama u Hrvatskoj, a na upit hoće li se prikloniti lijevima ili desnima, kazao je: - Nemam se ja kome priklanjat'
 Duje Klarić / CROPIX

SPLIT - Predsjednik Ivo Josipović u četvrtak je došao u posjet splitskom gradonačelniku Željku Kerumu, kako bi se upoznao s razvojnim planovima Grada Splita, javlja Slobodna Dalmacija.

Upoznavanje je bilo upriličeno u 10.30 sati u velikoj vijećnici zgrade Gradske uprave.

- Tek sam danas otkrio zašto je Josipović najpopularniji i najomiljeni političar. Pričali smo o dosta tema, te sam ga zamolio za pomoć oko projekata drugog dijela Spaladium Arene i oko pristaništa za kruzere, kazao je Kerum.

Kerum je ujedno novinarima kazao da će njegov HGS izaći na izbore u svim izbornim jedinicama u Hrvatskoj, a na upit hoće li se prikloniti lijevima ili desnima, kazao je:

- Nemam se ja kome priklanjat, a štitit ću svoj cilj i dovest ću Ministarstvo pomorstva u Split. Ne bih se toliko trudio da ne znam da ću uspiti.

Kako je došao par dana nakon premijerke Jadranke Kosor u Split, novinari su Josipovića pitali ima li njegov posjet Splitu veze s izborima:

- Ne, nema veze s izborima, ne idem na izbore, ja sam neutralan. No, otvarat ću teme za koje mislim da sve stranke moraju dati odgovor, kao teme gospodarstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:32